Coses tristes dels blocs (II) – Premis estúpids

Cosa trista número 2 dels blocs: La mania de repartir-se 'premis' als blocs-col·legues. Trist. No només pel seu disseny sovint espantós, ni per assemblar-se molt a les cadenes mèmiques que plaguen els blocs, ni per l'endogàmia que es respira en tot el procés. Van començar les cadenes de memes -que com a mínim forcen a explicar alguna cosa-, continuaren amb els 'premis' estúpids als blocs – ja no cal ni explicar res, només passar a cedir la merda d'imatge i cantar les meravelles dels receptors de 'la cosa'- … el següent pas seran directament tiquets virtuals a intercanviar per fel·lacions. Segur.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Coses tristes dels blocs (II) – Premis estúpids

  1. marta diu:

    Per un moment he pensat que et referies als ‘tiquets menjador’ 🙂

  2. instant diu:

    Ostres, quan reparteixin mamades potser m’hi apunto i tot!

Els comentaris estan tancats.