Coses tristes dels blocs (III) – Bloc i spam

Cosa trista número 3 dels blocs: els que bombardegen amb spam a través del correu electrònic amb links a posts que no has demanat conèixer i els que fan rutes per tots els blocs on es permeten comentaris per deixar-hi una frase per anunciar directament la seva pàgina.

De fet, els blocs són com el món real, que és més o menys així: anuncis que t'omplen el paisatge urbà sense fer cap servei, gent que es creu que triomfa perquè tothom en parla  – o això els sembla- , provocadors nats en recerca de notorietat amb columneta de diari, gent que guanya premis literaris perquè el seu amic està en el jurat. El virtual repeteix el mateix, spam no desitjat, triomfadors que no coneix ningú, provocadors de baixa estofa, jurats que es premien o seleccionen les pròpies obres.

 I a mi que ja no m'agradava el món real …

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.